dah nak masuk hari ke-4 .. ^_^




salam to all readers ~

sempat lagi kot nak wish SELAMAT TAHUN BARU .. wee~ da masuk tahun DUARIBUDUABELAS kan .. pejam celik , pejam celik dah nak masuk hari ke-4 kite d tahun nieh .. adik2 pon dah start bersekolah semula kan .. selamat kembali ke sekolah si comel ..!! :) wish camtu teringat zaman sekolah2 dulu kan .. haish ~ nak sekolah balek bley tak ..?? =,=" 

EHEM ! sedar tak sedar , tahun ni aq dah masuk 21 taun kot .. aduhai , rase macam baru semalam amek SPM .. hikhikhik , perasan mude tak salah kan .. fuh ! 21 tahun ni agak2 da bley amek kursus kawen tak eyh ..?? hahahahaa~ abis la woi kalau mood gegatai dah datang ..! #apepontakbley :D

pape pon , impian harus digapai dahulu kan .. impian yang sekian lame di tanam , tak kan nak biar jew macam tu .. harus la berusaha untuk menggapai impian tersebut .. eh , kawin tu pon salah 1 impian jugak kan .. hikhikhik .. tapi belum tibe mase nye .. lambat lagi untuk sume tu kan .. AZAM 2012 kemaen banyak aq list kan ... tak sure lah bley tercapai kew tak kan ..

bak kate ibu , kalau tade azam baek tayah tahun baru .. duduk jela kat tahun 2011 tu hah ..! huish , sampai hati ibu berkate begitu ~ so aq pon dengan semangat nye list kan azam baru .. hahahaaa~ camane plak dengan korang ..?? mesti tahun baru nieh semanagt bekobar-kobar kan .. klu bley opkoz la sume azam dan impian tu nak di gapai sebelom msuk 2013 kan .. klu tak , korang carry jela azam tu zaman berzaman ye .. hehehehee~

permulaan tahun baru bagi aq adalah ingin memupuk minat membace dalam diri sendiri .. hahahaa~ kau mampu ..?? alhamdulillah , berjaya da kot .. hikhikhik .. pastu awal-awal tahun nieh tetibe ter-FANATIC okey dkat patung kotak-kotak aka. DANBO tu hah .. tetibe terase mereka sangat comel ..! ngeng ! ntah camane ley jtuh hati dengan danbo ntah .. tahun baru nieh siap ade teman baru lagik , mr.jimmy yang comel .. heheehe~ harap-harap itu sume permulaan yang baek untuk aq kan .. :)


hidup mesti perlu kan perubahan kan ... harap-tahun 2012 nieh penuh dengan perubahan untuk kite sume .. semoga tahun nieh lebih baek dari tahun-tahun yang lepas kan , insyaALLAH .. ^_^



Comments
3 Comments

3 comments:

GadisSemasa said...

g la tgu jodoh yer...awk tu da bule kawen da...=p

Nalisa Syahira said...

semoga berubah kpd yg lebih baik , hihi

Cik tikah said...

selamat tahun baru :)